Poliklinika Zdravlje je osnovana u aprilu 2005. godine kao dijagnostički centar. Prvenstvno se zasnivala na rendgen kabinetu sa dodatnim delatnostima kao što su ortopedija i interna medicina.

Posle nekoliko godina ordinacije s ebjedinjuju i dijagnostički centar postaje poliklinika, što je i dan danas.

U osnovi je tim lekara sa svojim kolegama konsultatntima. Nezaobilazno je pomenuti da je u tom timu bilo lekara koji na žalost više nisu sa nama, dr Vuk Tomanović, dr Dobrivoje Radovanović i dr Petar Lilović.

U poliklinici Zdravlje negujemo dugogodišnju tradiciju u lečenju ortopedskih problema, još od osnivanja. Naši iskusni ortopedi traumatolozi primenjuju vodeća ortopedska rešenja u dijagnostici, lečenju i rehabilitaciji, kao što je PRP terapija – terapija krvnom plaznom i ORTHOKIN – terapija serumom.

Intenista je uključen, osim lečenja i u preventivne preglede kao i skrining zdravlja koji se preporučuje jednom godišnje. Subspecijalizacije interne medicine zastupljene u našoj poliklinici su kardiologija, pulmologija, endokrinologija i nefrologija.

Od specijalističkih pregleda naša klinika nudi neuropsihijatriske preglede i tretmane sa dijagnostičkim procedurama kao što su EMNG, EEG i kolor dopler krvnih sudova vrata, kompletan urološki pregled sa UZ abdomena, preglede ORL specijalista kao i radiološku dijagnostiku.